Grafički dizajn


IZRADA LOGOTIPA

Logotip je prvi korak u procesu izrade vizualnog identiteta.
Temelj je priče koju svaka tvrtka komunicira te prenosi važne poruke o samom poslovanju i karakteristikama te stvara općenitu sliku o brendu
Procesu izrade logotipa prilazi se sistematično jer tek kombinacijom nekoliko grafičkih elemenata (stil, oblik, boja, tipografija) postiže se pravi rezultat. Koristeći zakonitosti dizajniranja oblikuje se jasan, čitljiv i prepoznatljiv logo.

Prilikom izrade logotipa u obzir se uzimaju sve njegove moguće varijacije i načini primjene te se stoga teži jednostavnim oblicima logotipa koji se lako aplicira u varijantama crne i bijele boje, pozitivu, negativu i slično te se izrađuje u vektorskom formatu koji omogućuje njegovu primjernu za različite vrste medija.

Uslugu izrade logotipa preporučamo onima koji logo još nemaju, a razmatraju izradu weba, upravo zato što je logotip temelj vizualnog identiteta i web stranice dizajniramo u skladu s identitetom i duhom tvrtke. Pri izradi logotipa, našem klijentu pristupamo s velikom pozornošću te zajedničkom suradnjom uspješno dolazimo do željenog rješenja.

Prvobitni dojam je zaista bitan. Iskoristite tu činjenicu i stvorite prednost nad konkurencijom.
Pošaljite upit i mi ćemo Vas savjetovati kako da što bolje predstavite tvrtku svojim klijentima,
a mi za Vas možemo:

-kreirati znak i logotip
-izraditi knjigu standarda
-dizajnirati i napraviti pripremu za tiskane medije (posjetnice, memorandumi, koverte, letci, brošure, katalozi)
-dizajnirati i napraviti pripremu za oglase, plakate i reklame

KONTAKT